O nama

Lumine LED industrijska rasveta je namenjena profesionalnom tržištu, gde je visoka energetska efikasnost, kvalitet svetla, kao i tehnologija hlađenja od primarnog značaja. Mi smo licencirani proizvođač, kao i ekskluzivni distributer za jugoistočnu Evropu švedske kompanije Lumine LED AB, koja posluje na globalnom tržištu rasvete od 1992. godine.

Na osnovu modularne tehnologije i integracije komponenti visokog kvaliteta, razvili smo LED rasvetu za sve visine ( 2.8m – 30m + ). U izradi svih naših šasija koristimo aluminijum, veoma visoke toplotne provodljivosti, kao i polikarbonatsku ( Polycarbonate – PC ) zaštitu svetlećeg LED modula.

Našim klijentima i partnerima nudimo potpuno besplatnu izradu fotometrijskog proračuna ( DIALux ), na osnovu kojeg veoma precizno određujemo tip, kvantitet i položaj LED svetiljki u objektu.

Na osnovu rezultata fotometrijskog proračuna, kao i podataka o trenutnom stanju u objektu, predstavljamo detaljnu analizu razlike u potrošnji električne energije; uštede na osnovu eliminacije održavanja, kao i finansijsku analizu sa povraćajem investicije (ROI).

Garancija na sve naše proizvode je minimum 5 godina.

Za sve dodatne informacije, kao i za neophodne parametre za izradu Vaše analize uštede, fotometrijskog proračuna, kao i finansijske analize (ROI), molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam pomogli na najbolji mogući način.